Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 22 November 2011

Jom intai ~ Masak Simple Udah

Entry nie hari Selasa lepas tengok2 ropenya dah draf tapi tak publish...ishh mamun betui la hai aku nie....nak upload kan....

citer nye hari isnin petang tu aku call en hubby tanye dia nak makan ape tuk malam...dia kata wat lempeng je..aku pun senang hati la senang je kerja nye...sampai je umah hubby cakap lapar sangat x sempat nak makan tengahari ... sian lak .....aku pun turun balik kat pasar kat bawah beli sayur....

Masak simple je sebab hubby dah lapar sangat...tak sangka anak dara aku tu pun banyak makan nye...alhamdulilah...tapi aen makan nasi ngan telur je...bagi ikan dia tak nak....tak pelah janji nak makan...sbb nanti kalau dia tak makan malam nak tido sakit perut....

 Ikan Siakap...stim

 Kailan ikan masin

 Telur dadar...

Nie la menu nye....

** Entry sebelum nie pun aku ada upload kan ikan stim gak...sbb hubby mmg suka makan ikan siakap stim.....tapi senang gak tak yah nak susah2 pikir nak beli ikan apa kat pasar.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan