Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 14 April 2013

Jom Intai ~ Breakfast Nasi Goreng

Ini lah dia menu 
pagi sebelum makcik kecik gi sukan hihihih...
isi perut dulu..kang pengsan lak
ialah nie kan
first time bersukan...so apa pun kena
gak makan sikit...


nasi goreng with love..hihihi
ialah masak dengan penuh kasih syg kan
sure la tak pedas kang melompat anak aii mkn
tau jelah ikut papa nye
takut nooo pedas...


so aii tambah ngan telur..tapi tolornya
dah terpecah sikit
hihihi..aii goreng gak nugget ialah
at least kalau tak selera
nak makan nasi nugget pun ok la
isi perut supaya tak kosong kan



muka nebes tu..tapi still makan 
nasi goreng with love mama gak..
yang sebelah tu anak sedara aii
skg dia dah darjah satu..namanya ariana..
anak kakak sulung aii..


semestinya minum air milo..
minum milo anak mama jadi sihat dan kuat
kan...hihii
ok enjoy eating ye syg...


Jom Intai ~ Laksa kite..jom

menu tengahari ini
adalah laksa..tak yah makan nasi la kan
asik nasi je..
so hari nie kita makan laksa je
kang kalo demok marah
so kita puasa nasi hari nie
kita makan laksa...

jom intai laksa 


ni la laksa..jom intai..
sedapnya dapat makan laksa...ewah mcm 
iklan la pulak...

tapi siyess laksa nie mmg sedap
tak berlemak..kan
laksa yang nie aii guna
ikan sardin..terasa manis ikan nye
tapi ada org suka guna ikan 
kembung..terpulang la kan

citerasa masing...aii pun kalau tak
de ikan sardin guna gak ikan
kembung..tapi yang paling penting
laksa aii tak de belacan..coz hubby 
tak le makan nati
acumm...tak sudah..sudah

Jom Intai ~ Happy Anniversary Mak Abah

Happy anniversary to mak dan abah..
14041975
alhamdulilah yang ker 38 tahun..
semoga mak dan abah kekal bahagia, happy
hingga ke akhirnya...


nie jelah keknya
satu mak, satu abah ek...
sbb aii betul-betul tak sempat
nak gi booking kek..

bukan tak nak beli kek besar sbb
nantinya..ke tong besar gak la
jawabnya..asik aii je nak abiskan
dah la mcm tong gak kang..hihii

ingat kan nak cari cupcake..santik2
tapi kat ipoh nie..susah aiii tak 
tau mana nak carinya
selain dari booking online...

mungkin ada kot tapi tah
la hai aii mmg tak jumpa uallss..
Apa pun to mak and abah
Happy anniversary...kekal bahagia bersama selamanya

#tapi kita ada celebrate kat...next entry..okey

Perkahwinan