Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 22 November 2011

Jom Intai ~ Gi Kenduri Kawen

Sabtu gi kenduri kawen opismate hubby buat nye kat dewan area cheras...kebetulan sampai pengantin baru sampai duk tengok silat...dapat snap gambo je lah...tak dapt take photo ngan pengantin sebab kat luar dah nak ujan...payung tak bawak..keta parking jauh....biasalah penuh...nak kena jln ke keta dah le jauh....memula rintik2 pastu berderu turun nye...sib baik sempat sampai keta...okey lah layan gambo jelah ek...






Souvenir dari pengantin ~ cookies sedap gak...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan