Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 22 November 2011

Jom Intai ~ Cartoon dan Baby TV

Entry nie aku nak citer pasal kerenah anak dara aku tu....mula-mula nye aku tak nak pasang channel tv cartoon ngan baby tv tu....tapi nanti bosan pulak sbb ceria kengkadang x de cartoon...sbb dah bisa umah opah semua ada...so aku pun open la channel cartoon plus baby tv....memang la dia tak merengek sgt sbb dia enjoy je tgk nye...tapi aku ngan hubby rasa dah macam cartoon plk....hari-hari nye cartoon...mmg la bagus gak babay tv tu ada ajak kenal nombor...huruf...lagu kanak-kanak....mengenal bentuk...tapi aku la plk sedih tak dpt tgk drama...yelah aku kan peminat setia drama.....hehehe

Aku mmg x de masalah dia tgk channel tu banyak benda dia blh belajar....tapi ada gak part2 yang aku kureng berkonan....tapi memang kena pantau dan tgk sama-sama ngan dia....so tak blh biar je dia tgk semua nye...kan...tapis la gak....



 


Kalau tengok tv mmg fokus betul...anak dara aku nie...
tu kalau panggil pun tak toleh punye....

1 ulasan:

  1. so cute....... hihi...
    saja2 blog walking.
    usha entry usha iklan.
    sama2 tambah tabung ....
    jom singgah.

    BalasPadam

Perkahwinan