Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 13 Disember 2011

Jom Intai ~ Baiki Bumbung

Nie pun citer last week...kat ipoh....si anak dara aku tu...mmg asal nampak je tangga mesti dia akan panjat...punye....so dek sbb umah dah lama tinggal ialah dekat ngan 45 hari so bumbung kat bangsal tepi umah tu dah teruk...yelah sbb nye selalu gak ribut...angin kuat...ngan hujan bagai....mmg abah nak buat runtuhkan buat lain tapi...dah dapat gi haji...so tangguh dulu...lps nie baru buat.....







Jom Intai ~ Tahniah Anak Mama

Entry kali nie khas buah hati aku sapa lagi kalau bukan princess aen...hehehe....nak citer dah lama tapi kan dah kata hari tu cuti seminggu tu yang peram dulu semua citer tu....aku ngan hubby mmg seronok sangat sebab buah hati kami dah tak pakai pampers...yeah...mama bangga ngan aen...walaupun kira lambat gak la kan...yelah anak kengkawan aku ngan hubby ada yang setahun dah tak pakai tapi aen dah masuk 2 tahun 8 bulan baru stop pampers tapi mama tetap bangga ngan anak mama....

Ye..ye..nie gambar pertama aen tak pakai pampers....yahoooo

Sekarang mama ngan papa dah tak payah beli pampers tuk aen lagi.....sebab malam pun aen dah tak pakai pampers...citer nye yang sebabkan aen tak pakai pampers...masa tu 20.11.2011 cantek kan tarikh nye....asalnya dia ckp dia gatal sbb aku tukar pampers lain sebab ialah thn depan kan dah tak kerja so ingat nak kurangkan beban hubby so tukar la dari mami poko ke drypers..lagi pun pack yang baru nie cantik aen mcm suka je kira ok la kan

Pack baru pampers drypers...cumelkan....

....pastu aku ngan hubby ckp la...kalau pakai pampers nanti busuk...anak aku sorang nie kalau ckp pasal busuk mmg dia pantang...tak suka....tapi apa pun alhamdulilahdan yang paling best mama tau anak mama pandai...good...good

Selamat tinggal pampers...aen dah tak pakai pampers.....

Jom Intai ~ Pasal Lambaian

Semalam beramai-ramai le ke sana nun melambai agong baru katanye...kat dataran merbuk....tapi tak le ramai beno bas pun idak nye penuh...sampai sana menapak la jauh nye udah nak kat sampai tugu...tak pelah blh kurus sikit kan...udah tu asyik kata nak kurus...apa la salah nye jalan kan...hehehe...tapi sebenarnye best gak gelak-gelak dah sampai...mmg best gak la kan...yelah bukan selalu pun...emm layan jelah gambo nye ye....









 

Pelantikan Sultan Kedah, Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah sebagai Yang di-Pertuan Agong ke -14 buat kali kedua dan Sultan Kelantan Sultan Muhammad V pula dipilih menjadi Timbalan Yang di-Pertuan Agong bagi tempoh yang sama.Daulat Tuanku....

Perkahwinan