Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 27 November 2011

Jom Intai ~ Jalan~Jalan Beli Buku

Nak story pasal khamis lepas saje je gi MPH coz tau je lah en hubby i tau mmg hantu buku...kengkadang naik rimas tgk dia asyik le dok membaca buku...
emm tgh dia sibuk pilih buku aku bawak anak dara aku tu pi pilih buku tuk dia gak....cari punye cari ternampak la buku nie...macam best baca tuk aen....so belikan la untuk aen....balik umah terus baca...memg best.....blh jadi pengajaran tuk kita dan anak-anak....yelah aku pun tak tau sangat citer tu tapi bila dah baca terus jatuh cinta....dia ada vol 1 dan 2...hari khamis beli vol 1 dulu...
pastu semlm dah abis baca...tadi ajak hubby gi MPH kat mid....
cam biasa en hubby belanja buku tku vol 2 lak....xcited nie tak sabo nak baca.....thanks papa....



 10 serikandi bidadari surga ~ vol 1



  10 serikandi bidadari surga ~ vol 1


Lepas gi beli buku...mkn kat food court kat....perut dah lapar belasah je....sib baik time tu tak ramai lagi manusia...dapat la mkn dgn tonang...








Perut dah kenyang...sat lagi balik umah tido la....pe lagi....zzzzzz

1 ulasan:

  1. jom join contest...
    kak mira tag adik ros tau...

    http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    BalasPadam

Perkahwinan