Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 9 April 2013

Jom Intai ~ Sehangat Asmara

habis sudah sehangat asmara..
emm tapi tak la sehangat mana 
bagi aii la citer biasa je..
abiss la nie kalau peminat dia baca
abis dushhh kena...tak la citer dia bagi aii simple
je..tak kuat mana pun...

mcm adam hawa tu kan
banyak konfik dia..panjang ialah 80 episod...
yang sehangat asmara nie 36 tak 
salah aii la...tak berapa perasan tadi...

tapi seyes...si zainal tu baik
gileerr mak ngan ayah mertua dah buat
teruk mana pun sabar..nasihatkan K jgn
benci parents dia...haii payah nak cari
tu..hihihi

apa apa citer pun ada peminat tersendiri
tak semua citer kita suka org lain suka
dan tak semua citer kita tak suka orag
lain pun rasa cam tu kan
so terpulang la kan...


emm citer dia kisah cinta yang tak direstu
di sebabkan perbezaan kedudukan..
akhirnya kekutakan cinta menyatukan
kembali ikatan cinta setelah
lapan tahun berpisah....


aikkk nie ada ker dalam scene tadi...rasa
macam tak de...emm tah la ek
mungkin ada aku je tak perasan or sebalik tabir je kot 


sehangat asmara dah melabuhkan tirainya..
so...tgk citer yang ganti nie
plk best ker tak...so bagi aku
citer nye bolah la...best gak tgk...kan
ialah kira ok la sbb kul 10 je
berdesup depan tb..tgk sehangat asmara..kan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan