Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 18 April 2013

Jom Intai ~ Pasal wall shelves..

ha...nak..nak..
aku mcm sgt suka la ngan wall shelves nie
sebabnya umah aii kan...comel..comel jer kan
biar pun kecil tapi happy dan bahagia
aduhai statement tak tahan...

ialah tu je yang mampu..
sapa kata tak teringin..
uikk umah teres sgt teringin...
kalau banglow lagi..lagi la teringin nak oii..
ongkos je tak ingat..hiihi

tuk umah yang comel mcm umah aku nie..
sgt sesui kalau guna benda alah nie..
sbb nye jimat ruang..kat atas..
pakai je wall shelves..kat
bwh blh letak brg kan...
tapi kat ikea
satu wall shelves pun RM99..
tu papan biasa je...aduhai nya..
mmg cantik kan harga pun cantik...

sbb hubby ada usulkan nak beli
aku mula mcm tak berkenan..
tapi bila lama2 mcm bijak gak 
kan...cantik kalau pandai gayakan...

google

ok kan..aii suka la..tapi
mcm smart la...jo layan lagi kat bwh tu...

google

rak buku...to sapa-sapa stok buku kat umah
tu bayk blh buat cam nie..(mcm ckp kat suami sendiri je..hiii)
yelah buku hubby byk sgt..br 
lps beri rak buku lagi...

google

ha..ni yang aku sgt..sgt suka 
kat bilik tido..
aduhai...cantikkkk

google

simple..tapi nice...
blh deko ngan letak brg sekali...kan


google

nie dah mcm kat 
kedai kat sopping tu..hahahah
kang guling2 org gelak..dtg umah aiii.

bayak lagi korang search la ek
int aku..lembass sgt..
sbb mcm nak huzannn...

emm tu la mana nak cari selain
ikea ek...???hai

5 ulasan:

  1. Nice..aku teringin gak nak buat tapi krul tak bagi nie kan kuaters bomba mana boleh lubang sana sini.so redha je..nanti rumah sendiri aku nak buat

    BalasPadam
  2. tu la..nice sgt...biar la umah kecik pun nak deco gak..hiihihi...
    aku tgh nak cat..lps tu nak gi ikea..borang..benda ala nie...ko tau tak mai kat mana lagi ada..yang harga blh tahan..hihhih

    BalasPadam
  3. tukang sendiri je karos... lg jimat..tp kalo dpt asben yg 'pandai' sgt bertukang..cam abg Lan tu kan... mmg kena belila jugak kat ikea tu. huhuhi :P

    BalasPadam

Perkahwinan