Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 8 April 2013

Jom Intai ~ Jom Makan

Bebbb alhamdulilah..kenyang yek..
dah malam baru nak update blog 
pasal masal tengahari tadi ek..tak sempat kome...
ishh lagi pun malam tenang baru sejuk nak mengupdate,
mendownload segala la kan...


lauk nye simple je...
masak je update..update je masak..hihii
yelah sejak duk ngan mak nie
jarang la aku masak...sesekali masak apa salah 
up kan ia dak...
menunya...ikan bilis ngan kicap..masuk kan cili api
kasi berasap sikit...daging masak kicap air..ikan masak sambal
dan goreng sayur campur...

Nak jemput makan pun dah abis la...
tak pelah jemput tgk..mana tau lauk
nie blh bagi idea kat uolsss nak masak
tuk esok kan.. 

4 ulasan:

  1. menyelerakan dik..plg tak thn tgk ikan bilis ngan sambal ikan..nyummy

    BalasPadam
  2. sedapnyer daging masak kicap dah lame x mkn...hehehe

    BalasPadam
  3. ye ker..tapi mmg saya kalau tak de lauk..ikan bilis goreng tu pun blh menambah nambah..hehehe

    BalasPadam
  4. kak iman nanti try la masak...mmg simple tak muak..santan segala kan...

    BalasPadam

Perkahwinan