Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Sabtu, 13 April 2013

Jom Intai ~ Hari Sukan Sekolah Aen

13 April 2013.. first time anak dara
aku main sukan..hihihih..
yeyeyeye...sukan..sukan..
entry kali nie khas nak citer pasal hari 
sukan sekolah aen...alhamdulilah
dah selesai dah...


sukan tu buat kat
mini stadium manjoi..sebelah ngan mydin manjoi, ipoh..hihihi
ni la ropenya depan stadium nye..
nie kali pertama buat kat sini sebelum nie
buat kat padang tepi
sekolah je...



semuanya masuk satu acara
dibahagikan ikut tahun dan kelas...
acara mula-mula menari
emm mcm senam aerobic la mcm tu..
mm dua lagu satu lagu
barbie dance ngan lagu hindustan..
aya Bollywood la kejap...kat padang tu ha...hihih


time nie aen kureng mood sikit
biasalah anak kan
bila nampak parents nye
manje nye mmg berlebih-lebih la...
nangis sedih nak tinggal aii ngan hubby...ishh
bukan nak gi perang pun nak oiii
ishh anak-anak..hihihi

muka tade senyum ma...enjin belum panas lagi
take time sikit..



masa tuk masuk ke padang
luruskan barisan ye anak-anak..hihihih


ha nie acara sukan yang aen masuk
lari bawak pinggan...
ambik gula-gula masukan dalam pinggan
bawak bagi kat kawan..gula-gula tak boleh jatuh..
kalau jatuh kira kalah..hehehe
aen wakil rumah biru...
acara dimulakan dengan aen..
cikgu dia kata sebb dia lari lajuk cikgu letak dia first..
kita tgk menang ke tak ek...hihih



nie semua team kumpulan biru aen..
5 orang setiap kumpulan..ada tiga rumah
merah , hijau, dan biru...


nie pulak tengah beratur nak ambik hadiah..
muka ada sikit senyum sebab nya.....



sebabnya...aen dapat nombor satu..
yeyeye aen menang..

laju betul dia lari...


aen dapat hadiah...
tahniah syg..pandai anak..mama
emm anak yang sukan mak yang over
menjerit...bagi semangat kan...


haaaa...muka sudah senyum
dah nak happy dah...
sambil minum


mari menari ..
jom ikut aen menari..
penutupnya aen menari lagi sayang..


saya kelas prodigy..


selesai dah sukan tahunan
sekolah aen..
tadika kristalria...jumpa thn depan plk..
jgn thn depan pun nangis lagi dahhh..hiihii





2 ulasan:

  1. mmg pon ank2 nie kalo ade kite mule ler x mo main sukan ler ape ler...tp ape pon comelnyer aen...

    BalasPadam
  2. tu la..tapi kalau kita tak de okey la plk...bila blk umah tanye nape nangis dia ckp aen rindu mama ngan papa..alahai..mcm la tak jmpa dah..anak..anak..hiihi..tq..comel cam mama dia kot..hhihihihi

    BalasPadam

Perkahwinan