Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 14 April 2013

Jom Intai ~ Happy Anniversary Mak Abah

Happy anniversary to mak dan abah..
14041975
alhamdulilah yang ker 38 tahun..
semoga mak dan abah kekal bahagia, happy
hingga ke akhirnya...


nie jelah keknya
satu mak, satu abah ek...
sbb aii betul-betul tak sempat
nak gi booking kek..

bukan tak nak beli kek besar sbb
nantinya..ke tong besar gak la
jawabnya..asik aii je nak abiskan
dah la mcm tong gak kang..hihii

ingat kan nak cari cupcake..santik2
tapi kat ipoh nie..susah aiii tak 
tau mana nak carinya
selain dari booking online...

mungkin ada kot tapi tah
la hai aii mmg tak jumpa uallss..
Apa pun to mak and abah
Happy anniversary...kekal bahagia bersama selamanya

#tapi kita ada celebrate kat...next entry..okey

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan