Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 24 April 2013

Jom Intai ~ English Breakfast

english breakpes la pulak ek..
breakfast yang pejam mata pun boleh buat kan
yelah lagi pun tu je yang ada
time tu..

time tu aii follow kakak aiiada
kerja kat kl..so duk umah je..tak la jauh sgt nak ke banting
tu kan...ikut highway kejap je sampai
tekan je minyak kuat sikit..hihih

so tgk dalam aisbox nie je yang ada
so jom kita siapkan breakfast


betul tak aii kata senang..
kacang tu panaskan je..hubby mmg antu 
kalau dapat kacang tu...tapi dia suka 
panaskan je...aii plk mmg pandai mkn...

sausage tu hubby beli yang mushroom
scrambled egg tu nak buh mayonnaise
tapi tak de plk yang ada 
mayonnaise sandwich
jadinya gitu jelah

maklumlah hubby kan duk sorang so 
apa yang ada jelah..

jgn lupa secawan nescafe..
hihihi segarkan sikit mata
hubby yang balik lewat mlm...
sian penat kerja...al maklum la 
sorang je kerja skg kan...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan