Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 1 April 2013

Jom intai ~ Dua Celebration

Mari nak story
apa tu dua celebration nye..
hehehe poyo je aku nie kan...
bukan apa 27/03 petang aku gi kl
sbb kan cuti sekolah, lagi pun
hubby x dpt baliki sbbnya masih berkursus lagi
so kami ke kl la dua beranak
nak celebrate besday aen dan ulangtahun...emm bukan
perkahwinan tapi ulangtahun perkenalan..hehehe
iaitu 30/03..hehe tarikh first aku ngan hubby kenal..
kami mmg sambut setiap
tahun walaupun dah kahwin..tetap celebrate sesimple mana pun..
ha tu la citernya..
nak jadi kan citer
aku datang kl mula hari rabu sampai ahad
dan yang mmg tersgt best tu
sbbnya apa yang aku
plan nak buat semua nya
hangus x jadi beb...
mana taknya..hari khamis aku sakit pinggang
yang amat sangat samapi gi klinik..

ambik ubat tahan sakit...
hari jumaat aku kena sakit mata..
sampai senak..berdenyut...mmg sengsara sungguh
pegi lagi klinik doc bg ubat sapuh nak titik...dan tahan sakit, bengkak
alhamdulilah satu hari dah beransur pulih...
hari sabtu tengah malam..aku demam gigil
satu badan....makanya 3 hari aku dilanda sakit...
sian hubby aku ingat datg sini nak jaga dia
baliknya dia yang jaga aku...x tido..sian...nasib badan..

siap plan..nasib baik tak wat paper work je..hihihi
semua baik punye...nak buat surprise segala...
berminggu-minggu cari resepi yang best nak masak
list down segala barang..the end tak dpt nak buat
aku pulak tak sihat...x mampu...
tu la namanya kita hanya rancang segala apa
pun yang menentukan hanya Allah..
segala benda yang terjadi semuanya rahsia Allah...

so gi jelah mkn kat luar ngan sakit2 mata tu...sib baik
dah tahan sikit...makan ubat tahan sakit ngan bengkak...
alhamdulilah dah ok sikit...tapi tetiba glamor
dlm shopping pakai spec hitam..hihihihi boleh la layan...

saya dah 4 tahun...hihihi..kira celebrate besday aen ngan 
anniversary percintaan sekali la..jimat
hehehe setelah apa yang di rancang x jadi...


Jom makan..emm sedap-sedap..
alhamdulilah kenyang
tapi aku mmg sangat x selera
sbb mata senak..tekak sakit...


makcik kecik nie
abis ice cream oreo satu..x pelawa pun ek...
siap ckp mama x blh mkn sakit mata..
papa pun x blh nanti demam...


si comel aen...alhamdulilah dan
nasib baik aen ngan papa kuat tak jangkit..




2 ulasan:

  1. adoi... akak pun sama la tu ari Ros oii... siap masak2 bagai ms bufday Abg Lan tu ari..esuknya trus collapse.. angin satu badan smpai tak buleh bangun. huhu

    BalasPadam
  2. ha tu la..kononya nak surprise, special bagai..akhirnya tak bangun..hehehe..nasib badan

    BalasPadam

Perkahwinan