Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 27 Mac 2013

Jom Intai ~ Saya Sudah 4 Tahun...hehehe

Happy birthday sayang...
Alhamdulilah hari nie 27 Mac 
anak aku genap 4 tahun
dah makin besar..dah 
perangainya lagi macam-macam kan..
syukur pada mu Ya Allah atas kurniaan
buah hati yang cukup sempura
bagi aku dan hubby...

Semoga anak mama jadi anak yang
solehah..bijak..pandai..cerdik..baik..
mama ngan papa akan lakukan yang terbaik tuk
sayang...


nie la buah hati aku dan hubby
comel la anak mama nie...

sebenarnya aku celebrate awal besday aen
kat sekolah..sbb buah hati aku nie
sibuk nak buat ngan kengkawan..so 
tunaikan lah permintaan birthday girl kan..





so apa lagi..pegi la membeli
barang segala tuk nak buat
goodies nye...ishh byk sungguh permintaan birthday
girl nie
thn depan tah apa la
pulak ek sayang mama nie....


semuanya nak dora...aku
pening cari beg plastik yang dora tu
x de..online pun x de semua dah abis..
last choice aku buat je
label tu...jadilah...ada gak dora seketul tu haa..


nie la segala benda yang aku sumbat 
dalam goodies tu..lebih kurang 10 item gak la..
ha...rambang mata aku kat
kedai macam-macam nak beli...
tu belum lagi anak aku yang pegi...
hehehehe..macam-macam


Makcik kecik nie mmg
suka noo tolong aku
semua benda dia nak buat sama...
alasan dia tau tak apa?
"aen kan nak tolong mama, sian mama buat
sorang-sorang"...


ambik berkecah satu bilik
tapi aku buat malam...
satu malam complete..alhamdulilah..
sbb kang siang banyak lagi
kerja lain...i rasa kat umah nie mmg tak kan
abis kerja nya...ishhh


malam tu i buat sampai kul 3 pagi...
mula pun lambat..dah abis segala citer
kat tv baru buat
dalam bilik x de astro kan...



Nie kek nye...haruslah tema nya dora..
x boleh tidak..mesti dora...
2  kg..perisa coklat...




goodies siap sepenuhnya..tak
banyak mana pun 87 pack je...
Alhamdulilah..semua nya
selesai...tertunai impian anak mama
muka ada banyak senyum nie...heehehehe

gambar masih ada pada cikgu 
nanti bukak sekolah baru aku ambik
lagi pun hari tu sibuk
ngan abang ipar aku kat hospital...

Apa pun to anak kesayangan mama ngan papa
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 4
ye sayang..terima kasih buat mama ngan papa
bahagia ada nya aen bersama kami...Alhamdulilah.
syukur pada mu Ya Allah....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan