Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 20 Mac 2013

Jom Intai ~ Siakap Stim

Lama rasanya tak upload gambo
masak memasak nie
maklumlah kan duk ngan mak katanya
maka mmg mak la yg masak..

Tapi tah hari tu aku tak bagi mak msak
makanya aku la yang masaknye
masak simple je...tak macam mak
kalau tak penuh meja tak sah...mak..mak

serious mak aku kalau masak
kita blh pening nak
makan tak tau mana satu nak ambik
tambah-tambah masakan mak
mmg no 1 la kan...
betul tak aku cakap...mak kita
kalau goreng telur ngan kicap pun sedap
bertambah makan...


so nie la menunya...siakap stim..
emm abah aku..kalau namanya
siakapstim ngan 3 rasa mmg puas hati...tgk dia makan...
aku masak sama je mcm korang masak...campak-campak...siap...hehehehe


yang nie pulak kailan ikan masin...
cili api tu yang sedap kalau gigit
berasap dalam mulut...hehehe

yang tak sempat nak snap telur dadar ngan udang celup tepung..
sorry ek...tak sempat dah tu pun family aku nak
makan aku kata tunggu dulu nak snap gambo masuk blog
tak senonoh kan...hehehehe

3 ulasan:

  1. Akak tak pernah try lagi wat siakap stim..biasanyer buat 3 rasa..hihi..menyelerakan..

    BalasPadam
  2. emm siakap nie kalau tak 3 rasa stim tu je kan...hehehe try la wat sedap...masam2 sikit...tq

    BalasPadam
  3. sedapnyer siakap masak stim...x reti ar nak wat!

    BalasPadam

Perkahwinan