Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Sabtu, 23 Mac 2013

Jom Intai ~ Berkampung kat Sepital

Entry kali nie nak story sikit pasal
Abang ipar aku masuk hospital..
tapi tak lama satu malam
je berkampung nye...

Tapi tau je la anak-anak
kat mana saje mesti meriah
balik pada citer abag ipar aku..
dia kena operation sbb doc
sahkan ada ketulan lemak pada
peha sebelah kanan dan perlu buat
segera..so mula-mula gi klinik panel dulu
bila Dr suh refer Hospital Pantai kalau nak cepat.
jadinya pegi hospital hari selasa
then hari khamis terus operation...


 nie lah abang ngah aku
selesai operation...syukur semuanya selamat
tapi lepas operation doc ckp bukan ketulan
biasa tapi lebih cyst di peha

Alhamdulilah tidak bahaya...
dan pembedahan berjaya..dan sgt la
sibuk aku ulang alik ke hospital
maklumlah kan aku skg kerja sendiri
tak terikat ngan bos nak mintak cuti segala...


tengok la siap bawak toto..time ayah aku
masuk hospital hari tu pun cam tulah.
tapi suasana tak sama
sbb time abah kanser..
mcm berenti kejap jantung
aku bila doc bg tau...
tapi semua tu rahsia Allah S.W.T yang
kita tak tau...dan time
abah aku mmg tak de satu pun gambar
tersangat tak sanggup tgk abah terlantar mcm tu...


mmg gamat dalam bilik..
siap panjat katil bagai...anak-anak 


best nye mkn buah...
sambil layan cartoon best...best


mmg happy anak-anak...
yelah bukan dia tau pun
kita tgh masalah ke apa...


nie gambar time khamis malam...
kalau bebudak tak sekolah esoknya..
ngan i sekali tido kat sepital nie...
sbb penat weii ulang alik, alik ulang
gitu la kaedahnya...




blh pulak wat photo shoot segala kan..hehehe
apa semoga Allah permudahkan segalanya..
to abag ngah kuat semangat..semoga cepat sembuh... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan