Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 26 Februari 2013

Jom Intai ~ Aen Rindu Papa

Entry sebelum nie kat nak story
gi kl coz ada wedding sepupu hubby
so..aku ke kl naik ets...senang...
jadinya hubby abis kerja terus la ambik kat kl sentral.
Jadinya sebelum balik..mari kita isi perut dulu
makan kat area pantai dalam je..nak di apakan
jalan nak ke mid valley jem gileer..

Nasib baik aku dah gi time sampai
nak tau tempat first yang aku pegi bila sampai kl
adalah mid valley...dulu mid valley tu umah no dua aku
skg je...dak tak lagi...sob...sob..
kalau ikutkan bukan ada apa pun
tapi tah la ek...ngape suka amat gi situ...
belasah la kan...

Apa yang duk merapu lak nie...balik pun
aku naik ets gak sebab nya my hubby kan
kursus tiga bulan...jadi tak dapatlah
cuti...nak mengantar balik nye...
sebelum balik isi perut kat chicken rice shop je
happy aen dapat makan sama-sama ngan
papa dia...mama aen lagi la happy kan..hihiihi 

cumelnya anak mama...

aen...aen...tu pun blh jkadi mainan dia...hihihi

Makanan dah sampai...makan time...

Abis je makan gerak gi stesen ktm tunggu train....
sempat la aen main ngan papa dia...tambah sedih bila
papa tak dapat balik minggu nie
coz outstation kat pahang....

Nie masa dalam train....sedih "Aen rindu papa"
Berjurai-jurai air mata aen..sob...sob..mama
pun nangis gak..huhuhu....sian aen
dulu jauh ngan mama papa...
skg mama dah ada dekat papa pulak jauh...
sampaikan pramugari ktm tu bagi coklat...
tuk aen berenti nangis...
start dari kl sampai rawang tak berenti dia nangis...
siannnn aen...sedar-sedar je dh tertido...
mudah-mudahan di satukan kita kembali..bersama
alhamdulilah walaupun kita jauh 
tapi ikatan kasih kita main kuat....

1 ulasan:

  1. sedih aku tengok aen nangis..sabar yea aen satu hari nanti pasti aen akan dok sama papa..rose bertabah yea..

    BalasPadam

Perkahwinan