Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 25 Februari 2013

Jom Intai ~ Kenduri Sepupu Hubby

Emm mau strory last week aku ke kl..
sbb ada jemputan kenduri kahwin 
sepupu hubby...sabtu  malam...

So lepas maghrib terus gerak
sampai dah dekat kul 9 gak la...
sedara mara ramai dah sampai...apa lagi 
peluk cium bagai..then makan time...
adalah dalam sentegah jam je ok..
lps tu....emm tapi yang paling best 
adalahanak aku mengamok 
nak tido..aduhai nye...
sempat la tangkap gambo sekeping, dua
udah ngajak balik....

Muka ada senyummm...cun la
anak mama nie...heheheh (motip puji anak sendiri)

Red Carpet timee...malu tapi mau...hihiihi..nice pic
dan tersangat la tidak sempatnya
aku nak meghadap makanan
yang ada...hubby je lah yang ambik kan makanan...
emm biasa la kan nama pun anak-anak
time suh tido siang
x nak bila nak kemana2 baru lah
ngantuk sana..ngantuk sini...
sib baik comel...x jadi sgt nak marah...

me and my biras...dtg dari jb

my hubby and the geng...sepupu sepapatnya...

dik sebab puteri aku mengamuk nie jelah
gambo yang sempat snap...tu pun sebelum pegi...
jadi lahkan...
Aku kesian gak kat hubby so 
aku layan jelah aen...sebab nya
bukan senang dapat jumpa
sedara mara kan...so 
ialah lagi pun dah malam..
anak-anak mmg meragam la semua nak tido
apa pun mmg best...sorry x de gambar
ngan pengantin nye

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan