Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 12 Februari 2013

Jom Intai ~ Moh Teluk Batik Kite..

Sebenarnya tak berplan pun nak 
ke teluk batik nye...
kebetulan tak de apa nak buat 
so...redah je lah
mmg dah set dalam kepala 
mmg akan tempuh jem

alhamdulilah ropenya 
idak je nye kome..
...ishh seronoh bebenor
(nie pasal apa duk tukar ckp plk nie) 
so sampai mmg ramai gileeer
umat tapi still senang nak cr tempat picnic...

Aku mmg tak bawak bekal apa pun
...sbb nama pun tak plan kan
so bawak nasik lemak yang pagi 
punye je..cuma singah 
petrol pump beli kudapan 
ngan air je..simple

Gerak dari rumah pun agak 
lewat sampai dalam kul 12 Tengahari...
lagi pun kesian kat anak-anak time 
cuti tak de wat aktiviti apa-apa kan...

Sampai teluk batik beli je kat kedai-kedai
yang ada area situ
bukan nak makan beria pun..
anak-anak ada nugget, sosej segala cukup..
kan x yah nak beria masak-masak habis
tumpah-tumpah dalam keta bagai...

tapi nie kalau beria plan mmg siap
bako-bakor segala la nie...

Nie la family aku...angah aku, abah, mak and anak-anak sedara yang aku syg...
Hubby ngan bebudak je main...
 Yang anak aku mmg penakut segala..
paling awal naik takut air
kuat sangat..emm manje mama nie...
kalau bagi panjat...tak pulak
takutnya...syg...syg...

Posing time...dah start dah...hehehe 
Kami...luvvv
Shopping time...jom balik
harus la membeli...kan..emm selagi tak penuh 
tak balik nye...ishh pelik-pelik
Anak-anak sedara aku yang keletihan sgt..
Tapi buah hati aku
mmg tak blh kata apa..
x mengantuk pulak tu...
semua dah keletihan tido...dia releks je
siap kacau papa bawak keta...
sampai ke umah duk atas riba papa..
manje pap la kan..hehehe

aku mmg dah selamat la kat belakang..
lagi best tido apa...hehhe
alhamdulilah walaupun dekat je
tapi anak-anak happy..
thanks semua...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan