Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 4 Februari 2013

Jom Intai ~ Bestnye Dapat Kaler

Hai anak mama sorang nie...orang lain sekolah setahun satu...nie baru sebulan sekolah dah kena beli kaler baru..ishh manja mama nie...macam-macam alasan dia kata tak banyak kaler nak pilih..so nak kaler yang besar...macam-macam boleh kaler yang kecik tak cukup...emm ikut jelah..tuk belajar kan tak pelah....(tu la pasalnye hari tu aku dah suh beli besar nak kan gak Dora tu..ishh anak-anak)...

Tak pelah time aku dulu teringin nak kaler besar tapi tak dapat...time anak beli lah aku pun suka tgk kaler besar...xcited nak mengaler gak nie...ishhh malu la aku nie...malu je kat aen kan...hehehe...belajar rajin-rajin
ye sayang mama....

Kaler..lepas nie lagi semangat la dok kaler...hehehe
*/ Tak pelah ubah cepat baik demam kan...nie tak tau la berapa lama tahanye...ha jgn sok mintak lagi besar sudah...mau nye aku beli dua yang macam nie aku sambung ngan double sided..ha ambik besar punye..hihihih....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan