Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 31 Januari 2013

Jom Intai ~ Homework

Buah hati aku tu balik sekolah je tak sempat-sempat dia nak siapkan homework...ingatkan banyak sgt la ropanya coloring je..tak plah tengah semangat ye sayang..ikut kan jelah...mudah-mudahan berkekalan lah rajin nye tu yee...

Tekun sungguh anak mama wat keja sekolah...hehehe...bijak-bijak belajar ye sayang mama
Selesai dah homework...lps nie dah boleh main...yea...
 */ Lepas abis kaler terus suh take photo nak send kat papa...x cited nak story kat papa sebab pandai kaler tak de yang keluar garis..hehehe macam-macam la buah hati mam nie...

2 ulasan:

Perkahwinan