Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 2 April 2012

Jom Intai ~ Selamat Ulangtahun Perkenalan

Sebenarnya entry nie kena publish on 30 Mac tapi tak berkesempatan pulak...celebrate pun tak sempat lagi tapi memang sesangat la terkezut nye...semalam aku duty sempena hari Kraf Kebangsaan...so duty abis kul 6 petang...hubby kata nak jalan-jalan tgk baju untuk bapa mertua tapi dia macam kelam kabut je...lepas beli je baju terus ajak gi cari hadiah aen....

Nie bunga rose nye...i luv u...
So sampai je kat mid valley.. hubby gi solat...kita yang di kecualikan nie gi la jalan-jalan kat tmpt baju baby sebab cadang nye nak cari hadiah tuk besday anak dara aku yang tak sempat nak beli lagi.....dalam kepala terpikir gak lama sangat dia gi solat...tapi mungkin org ramai kut....sekali jeng...jeng pusing nampak hubby bawak  bunga da...rasa luruh jantung....merah muka...mmg tersangat la terharu nye....

Thanks sayang....happy sangat....luv u sayang
Sebenarnya 30 Mac tu tarikh kami declare menjadi pasangan kekasih...so kami berdua sambut 2 anniversary satu ulangtahun perkenalan...satu lagi ulangtahun perkahwinan...hehehe ...thanks sayang...

Memang tak caya sangat romantik gak sayang nie...tapi serius sepanjang jalan aku bawak bunga tu pi jalan muka aku memang tersenyum bahagiah la...cewah...tapi yang best nye malam tadi mmg aku tidur dalam senyuman la....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan