Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 26 Mac 2012

Jom Intai ~ Anak Mama Dah 3 Tahun

27 Mac 2012 genap buah hati ku 3 tahun...alhamdulilah syukur pada mu Ya Allah di kurniakan zuriat yang menjadi pelengkap hidup aku dan suami...hanya Allah yang mengetahui bertapa aku sayang pada nye...Dya Marhaeny Binti Zadil Hayat....permata kami yang amat bermakna buat kami....bertuah nye mama ngan papa ada aen bersama...tapi tak dapat nak sambut besday aen sbb hari kerja kan sayang...

Celebrate birthday Tahun 2010...time nie kat KFC
Celebrate birthday Tahun 2011 yang nie pulak invite A&W kat umah Ipoh...

Apa pun nanti next week kita celebrate birthday sama-sama....tahun nie aku tak sambut beria mcm tahun-tahun sebelumnya...tapi yang penting kasih sayang mama ngan papa pada aen makin bertambah syg....setiap saat..setiap detik dan setiap masa mama ngan papa rindu dan sayang kan aen.....

Tahun nie anak mama request nak kek mickey mouse kan...insyaAllah syg mama akan tunaikan...nanti next week kita potong kek mickey mouse ye...hehehehe..syg anak mama....

4 ulasan:

  1. kite nak gak kek Angry Bird...

    BalasPadam
  2. Kita suke kek Mickey mouse nati mama kit a belikan...hehhehe

    BalasPadam
  3. Hepi beday utk Aen..kejap je masa berlalu. igt lagi masa dukung dia kat umah abg ajak tu..kecik je lagi. Hihi...

    Err...nak kek Angeribed jugak bulehh..... :D

    BalasPadam
  4. Tq wish besday aen...tu la kecip je time tu...hehehe ok nanti besday aunty aen suh mama beli kek angeribed ek....hehehe

    BalasPadam

Perkahwinan