Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 18 April 2012

Celebrate Birthday Aen Ke-3

07 April hari tu menyambutnye besday anak dara aku tu....buat biasa-biasa je...tak panggil jiran-jiran or kengkawan pun celebrate nye.....anak beranak je...patut nye besday nye 27 Mac tapi dek sebb hari tu time koreje aku tundakan....so buat la lewat sikit....emm tengok gambo je lah ek...jom

Semangat tu xcited sebab impian nye nak kek mickey mouse
dah di tunaikan...suka la tu...anak-anak

1..2..3... tiup...semua mmg suka kalau dapat tiup...lilin...
suka hati la anak-anak asalkan bahagia

Besday girl potong kek...manje mama....muahhh...happy besday sayang

Bayangkan la kalau semua tu anak aku.....kecoh hubby
 nak layan anak-anak....hehehe...tak pe testing dulu ye syg....
pedas la mama....ayam mas percik ngan paper

Alamak gumuk nye ...dah tau pi plk duk kat depan lagi nampak gumuk...ayoooo...

Alhamdulilah semua nye selesai...yang penting impian anak mama nak kek mickey mouse mam ngan papa dah tunaikan....Selamat ulangtahun kelahiran ye sayang anak mama.........

1 ulasan:

Perkahwinan