Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Jumaat, 10 Februari 2012

Jom Intai ~ Masak Pastu Ngap

Jom..jom kita makan...emmm best nye makan kalau mak ada....cakap je nak makan apa mmg bersusun atas meja....best kan...lagi pun kalau kat umah aku sendiri...memg tak la aku masak ketam..ngan udang nie..kesian plk kat hubby...dia allergic tak  mkn...kecian lak...

Masak lemak  cili api ketam

Udang Goreng Rangup

Sambal Tumis Daging ngan Petai

Sup Sayur...tuk hubby..sian tak de mkn kuah ketam...nanti mkn tak banyak mana ...
akibat yg dpt mak aii...tak sanggup tgk...

Ikan bakar Moden....best kan duk umah tak de tanah macam aku pun boleh bako ikan....
rasanye still macam bako kat dapur arang..boleh le dari tak de kan....

2 ulasan:

Perkahwinan