Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 17 Januari 2012

Jom Intai ~ Peknik Taman Permainan

Ha N3 nie nak bercerita about berpicnic kat taman permainan...time hari sabtu bebudak duk bising-bising nak gi main taman so cakap ngan mak....kita gi jelah taman DR...kat ipoh tu ada taman best gak la.....tapi kalau duk ipoh cakap pasal Taman Dr Seenivasagam Ipoh Perak sure orang tau punye....hehehe. Tapi macam kelakar gak bebudak sibuk la duk main macam-macam yang mak-mak semua duk makan tak berenti...segala benda bawak....bayangkan la sampai durian pun bawak gak...hehehe...emm jom layan jelah gambor yek....

Best tau piknik kat taman permaianan
Anak mama yang comel
Tengok durian pun bawak gi taman 
Suke nye anak mama...muka berseri-seri...dapat main kat taman
Tengok la si Aqif...sonok no..la hai dapat  main



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan