Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 15 Januari 2012

Jom Intai ~ Banjir oh Banjir

Aik nie nak story pasal umah aku banjir....hahahaha...memang kalau duk kl banjir dah tak heran dah..hujan lebat je banjir....nie jadi kat aku pulak....boleh nak masuk simpang umah boleh jem kat ngan sejam tak dapat masuk...rupanye udah banjir...tak le teruk sangat tapi tengok pakcik tu tolak motor takat pinggang dia gak la.....tak pasal-pasal sampai umah kat ngan kul 7 lebih.

Nie le ha...udah penuh abis dah kat jalan....seme...

Nie le suasana nye....sib baik air tak naik sampai umah tingkat 10 nun...hehehe
**Sori gambar kureng sikit sbb susah nak bawak keta lagi nak take photo lagi....ngan bunyi...ping..peng...pong...fening....

1 ulasan:

Perkahwinan