Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 18 Januari 2012

Jom Intai ~ Oh Nasi Goreng

Request dari hubby teringin nak makan nasi goreng....siap bg tau nak yang ada ikan bilis campur telur...ishh macam-macam mengalahkan orang mengandung... hehehehe..simple je nasi goreng nye....tapi aku tambahkan la lauk...macam sedih lak makan nasi goreng je buat la lauk sikit.... tom yam, telur goreng ngan ikan masin....

Jemput makan...simple je nasi goreng jer....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan