Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 19 Januari 2012

Jom Intai ~ Mari Mewarna

Cantik tak?hehehe...that day buah hati aku tu gi sekolah, kebetulan anak sedara aku yang sulung tu masuk tadika 6 tahun...time hari sabtu tu ada orientasi....time tu aku tak balik lagi coz mak mertua datang umah...so balik tetap balik tengok buah hati aku tu cuma lewat sikit...hari ahad subuh baru aku balik....jumpa dia....along aku la yang bawa gi sekolah tadika....cikgu bagi la gambar tuk di warnakan..nie la yang buah hati aku tu kaler....boleh la tetap bangga...pandai la anak mama....papa aen dah siap framekan....nanti aen besar boleh tengok.... lukisan pertama yang aen warnakan kat sekolah.....

Cantik..cantik...cantik...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan