Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 26 Januari 2012

Jom Intai ~ Aya Amoi Bila Latang

Ha..hari tu jenjalan gi carrefour mid valley time tu 3 minggu cam tu la sebelum raya cina...ternampak baju cheongsam (agak-agak betul kot ngejanye) cam cumel sangat apa lagi...terus la ambik tuk buah hati kesayangan tu...hehehe....tak de apa-apa pun just nak sonok-sonok je...sebab cam cumel sgt tengok bebudak kecik pakai kan....

Nie la baju nye....cumel kan...
Post sikit...heheheh


2 ulasan:

  1. hehehe..aku cari gak tuk aku mai tapi tak muat...huhuhuuu

    BalasPadam

Perkahwinan