Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 13 Disember 2011

Jom Intai ~ Tahniah Anak Mama

Entry kali nie khas buah hati aku sapa lagi kalau bukan princess aen...hehehe....nak citer dah lama tapi kan dah kata hari tu cuti seminggu tu yang peram dulu semua citer tu....aku ngan hubby mmg seronok sangat sebab buah hati kami dah tak pakai pampers...yeah...mama bangga ngan aen...walaupun kira lambat gak la kan...yelah anak kengkawan aku ngan hubby ada yang setahun dah tak pakai tapi aen dah masuk 2 tahun 8 bulan baru stop pampers tapi mama tetap bangga ngan anak mama....

Ye..ye..nie gambar pertama aen tak pakai pampers....yahoooo

Sekarang mama ngan papa dah tak payah beli pampers tuk aen lagi.....sebab malam pun aen dah tak pakai pampers...citer nye yang sebabkan aen tak pakai pampers...masa tu 20.11.2011 cantek kan tarikh nye....asalnya dia ckp dia gatal sbb aku tukar pampers lain sebab ialah thn depan kan dah tak kerja so ingat nak kurangkan beban hubby so tukar la dari mami poko ke drypers..lagi pun pack yang baru nie cantik aen mcm suka je kira ok la kan

Pack baru pampers drypers...cumelkan....

....pastu aku ngan hubby ckp la...kalau pakai pampers nanti busuk...anak aku sorang nie kalau ckp pasal busuk mmg dia pantang...tak suka....tapi apa pun alhamdulilahdan yang paling best mama tau anak mama pandai...good...good

Selamat tinggal pampers...aen dah tak pakai pampers.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan