Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 26 Disember 2011

Jom Intai ~ Tq Tok Abah ngan Opah

Morning..morning.....nak citer...emm citer apa lagi anak dara aku yang sorang tu la...udah beli basikan dengan boyan pulak...ishh ada je lah hai...tok abah ngan opah pulak sanggup apa je tuk cucu-cucunye...hari tu mmg aen ada cakap nak basikal...pastu aku ngan hubby baru tengah duk tengok-tengok nak beli yang mana...tup...tup mak call dah beli nye basikal itu....boyan pun beli gak sebab sian tengok cucu-cucunye sonok naik boyan.....layan je lah gambo nye....ye...

Nie la Basikal baru Aen...siap ada lagu lagi....

Cantik tak basikal aen...Jom Aen bawa gi jalan-jalan

Ha...nie la boyan nye...yang kelakar nye time baru-baru beli letak dalam umah...makan atas boyan...tidor pun atas boyan...tapi skg dah letak kat luar mcm payah la pulak....lemas la letak dalam umah.....

Buai...laju...buai ku laju....

Best main buai....

Siap berangan apa anak mama tu.....
*TQVM.....Tok abah ngan Opah belikan basikal ngan buaian.....aen sayang taok abah ngan opah....

1 ulasan:

  1. wahhh boleh debot tumpang kak aen nek beskal...
    hehehehe

    BalasPadam

Perkahwinan