Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 8 November 2011

Jom Intai ~ Soffiya

Hahaha...akhirnya abis doh citer soffiya...penat nak tunggu kesudahaanya ialah tepat kul 7 dok la mengadap cite tu...lagi pun sekarang nie susah sikit nak tengok tv sebab budak kecik tu yang control...bayangkan dari kul 6.30petang aku kena pujuk dia "boleh tak mama nak tengok citer mama nanti" kalau mood ok dia bagi la kalau tak...alamatnye aku tengok kat internet je lah...asyik kartun je kengkadang aku rasa aku ngan hubby dah jadi macam kartun gak...heheheheh

Geram tunggu makanan tak sampai-sampai.....

Semalam tak dapat tengok full sebab malas mask jadi makan kat luar...lepas maghrib gerak hangin pulak banyak kedai yang tutup...nak gi mkn kat mid valley mcm dah tak bosan..nak sebab aen nak makan nasi ngan ayam goreng jadi di la cari kedai makan gak....nasib baik kat pantai dalam ada gak yang bukak....sampai kul 7.30 kedai tu bukak la pulok citer sofiyya...layan jap...sambik minum tembikai laici....yamiii.....


Tembikai laici...pilihan
Tapi macam tak best sangat ending sebab biasa je..ingat kan ada kejutan ke apa ker...tapi biasa lah kan citer melayu mmg cam tu pun jalan nye....so terima je lah tapi kalau dia pilih ilyas mmg aku suka sesangat... hehehe...

soffiya....dah abis dah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan