Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 16 November 2011

Jom Intai ~ Singah McD

Semalam balik dari klinik si budak kecik mengamuk nak ais cream so ingat nak singgah petronas je beli ais cream...kebetulan la pulak kat petronas tu ada McD so hubby kata singgah la makan....tapi tadi ada masak nasi lemak...emm x pelah bawak bekal je lah sok....so singgah la makan aku mmg x makan apa pun sebb perut tak selesa huby ngan aen je yang mkn....time bagi ais cream mcflurry milo kat dia punye la marah tak nak yang tu...bila dah rasa amik ko abis dia hadap nye...dapat la mama ngan papa rasa sikit...aen...aen..gitu la kerenah nye....jom layan...

 uik papa aen suap papa...

 aen pulak...emmm dapnye...

 aen lagik...tejuk..nye...

mama..puyak...sedap kan mama....






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan