Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 31 Oktober 2011

Jom Intai ~ wedding Johor Part II

Entry nie nak story pasal sambungan Wedding kat Johor.....Majlis berlangsung hari sabtu...nikah time pagi lepas tu tengahari sanding....Alhamdulilah dengan 2x lafaz sah mereka sekanag dah jadi suami isteri...Nikah kat Dewan Masjid Sultan Abu Bakar...fist time gak sampai kat situ....kita layan gambo je lah ek....









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan