Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 6 Oktober 2011

Jom Intai ~ Dia Untukku

Malam tadi tonton semanis kurma tajuk nye memang best "Dia Untukku"...tetamu jemputan pun best gak iaitu ustaz ashraf imam muda dan isteri nya ustazah husna...first time aku tengok isteri ustaz ashraf...lembut je orangnya....sejuk je tengok mukanya....banyak jugak tips yang dia bagi untuk ringankan jodoh pada mereka yang belum bertemu jodoh yang sesuai dan bagaimana nak pelihara jodoh semoga rumahtangga bahagia dan mendapat keredhaan Allah swt....

"Isterimu tidaklah semulia khadijah, tidaklah setaqwa aishah, pun tidaklah setabah fatimah..justeru adalah wanita akhir zaman yang hanya bercita-cita menjadi isteri yang solehah...
"Suami mu bukan lah rasulullah s.a.w , bukan juga Saidina Ali Karamallahu Wajhah cuma suami akhir zaman yang berusaha menjadi suami yang soleh dan terbaik....

Selalunya aku ngan hubby akan tunggu tengok semanis kurma tapi aku tinggal sorang je semalam hubby outstation 4 hari kat cameron...ada bengkel nak siapkan paper work digital...emm ..."Dia untukku" aku bersyukur dianugerahkan suami sebaik nye..dia selalu bagi semangat bila aku down....kata-kata dia buatkan aku makin semangat....aku rasa sentiasa selamat bila bersamanya...mudah-mudahan jodoh perkahwinan ini kekal bahagia selamanya...aminn





Ini lah kenangan....yang terindah dalam hidup aku dan hubby....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan