Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Rabu, 19 Oktober 2011

Jom Intai ~ Bunga-Bunga Cinta

Hahahahaha.....lawak-lawak....bunga-bunga cinta la pulak....emm kengkawan nie....sebenarnya ni story last week hubby gi outstation ke cameron....balik dapat bunga ros hubby beli 5 pack satu bagi kat along...satu lagi tuk mak...tuk aku 3 pack....tapi berebut ngan anak dara aku tu...dia yang xcited nak...apa lagi bagi lah dia bergambo....ishh kecik2 pun suka bunga....ek..


sob..sob...tu mama punye....


Bunga yang hubby beli masa gi cameron bulan tiga hari tu pun aku masih simpab lagi...keringkan...masih cantik lagi......tu ha gambo kat bawah tu...bunga yang aku keringkan....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan