Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 29 September 2011

Jom Intai ~ Tupperware

Sebenarnya aku nie aku nie mmg giler sangat kalau tengok tupperware...tak tau la kenapa..memang sesangat teruja bila nampak catalogue tupperware....kat opis kalau mengantuk atau stress aku mesti  tengok catalouge tupperware...hehehe...tu la perangai nye...susah betul...sambail tengok catalouge tupperware kepala nie duk kira-kira apa lagi yang nak beli...tah le...tupperware nie cantik sangat....aku memang tengah mengumpul tupperware.....hubby ada gak cakap sok kita jalan atas tupperware le nie...mana tak nye asyik la tupperware.....cakap pasal tupperware tetiba teringat kejadian time raya hari tu....time tu on the way balik beraya...aku punye la menjerit xsited giler kat area umah mak mertua tu ada lak business centre kat situ....macam la tak penah jumpa ...ishh aku nie kalau nampak apa je yang pasal tupperware macam nampak apa je....

Aku memang dah lama niat nak buat collection tapi banyak benda kena didahulukan...tapi sekarang aen pun dah besar sikit so kurang sikit la belanjanya....sebelum nie aku beli tupperware kat member opis tapi member tu cakap kalau aku nak boleh je jadi ahli lagi senang...so apa lagi masuk ahli 60 hinggit dapat free 3 tupperware..




Daftar ahli 60 inggit dapat free macam gambo kat atas tu ha...

Emmm tak sabar nak tunggu sok sebab sok catalouge tupperware tuk bulan oktober...dah lama tunggu nie.... to kengkawan kalau nak oder gi tau je...aku boleh je tolong belikan...yek....hehehe...nanti sok aku cuba uploadkan catalouge bulan oktober ek...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan