Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 19 September 2011

Jom Intai ~ Pasal Sepital

selamat pagi...selamat pagi...selamat pagi...mari dekat mari dekat (nie pehal nie nak wat jualan ke ape)...ha bukan apa saje je nak mencoriakan pagi yang menantuk nie. Bukan pe dah la ahad balik dari ipoh sampai kul 1 pagi ingatkan isnin mlm blh le tido awal sikit..tetiba petang semalam dapat berita mak andak hubby tenat kat Sepital Klang....ingatkan nak berbuka kat luar tapi sebab dah masak so lps berbuka la gi bukan lama pun setengah jam je lagi time tu...

Lepas maghrib je terus gi sampai je kena gi ambik pas sebab time melawat dah abis...lagi pun mak andak dah duk dalam emengency room...dah tak sedar diri..badan pun dah tak boleh nak terima ubat yang doktor masukkan.....memang insap le tengok keadaan dia beselirat ngan tiub..."Ya Allah bersyukur nye aku di beri kesihatan yang baik aminn".  Tapi bukan la nak kata layanan di situ memng kureng sikit tapi nak wat cam ne kemampuan hanya itu...semoga mak andak cepat sembuh....

tapi ada pulak yang kelakor nye lepas serah pas kat pondok pengawal...gi la kat parking...nak pitam aku tengok keta aku penuh tahi burung....apa punya burung ingat keta aku toilet dia ke apa...terus gi cari car wash...sib baik bukak lagi kat pantai dalam tu....ishhh sabar jelah...ha ambik sampai umah kul 12 lebih gak la...tido kul 1 pagi lagi....emm burung...burung.....sabo jelah



Walaupun bukan ko yang berak kat keta aku...tapi asal la sampai ati kawan-kawan ko berak kat keta aku....sian wry aku...kena tahi.....sob...sob...

1 ulasan:

  1. oh. mebi dia napak kelam2 je wry tu.. maka dia igt toilet dia. hiksss :D

    BalasPadam

Perkahwinan