Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 18 Ogos 2011

Jom Intai Pasal ~ Kad Rayo Yahoooo

Akhirnya siap gak kad raya den...alhamdulilah walaupun tak berapa nak perfect dan elok tapi bolehla kan...misi tahun lepas mak wat cam tu tapi masa dah suntuk tak sempat nak buat....so tahun nie aku siapkan awal-awal sampai stop dulu jahit manik kat baju princess aen sebab nak siapkan kad raya itu....nak tengok ropenya...pam..pam..pammm. walaupun penat tapi aku enjoy sebab happy buat benda nie.....thanks gak to kengkawan yang sporting dan sudi menjadi pelakon...kredit tuk korang....






Itu dia la wei kadnye....

2 ulasan:

Perkahwinan