Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 25 Julai 2011

Jom Intai Pasal ~ Vitagen

Ha...ha akhirnya dapat gak beli vitegen beli 3 dengan harga 11 inggit.... dapat tupperware free lagi tu yang lagi best tu.....kaler purple...minggu lepas nak beli tapi tak sempat dah abis kena sapuh bersih.....
suke...suke...nak minum vitagen sambil nyanyi...sayangi perut anda setiap hari vitagen......



nie la vitagen yang beli tadi.....

4 ulasan:

  1. mai pun dpt upperware purple free..uncle rem bagi..

    BalasPadam
  2. ada lg x??? nak 1,,,,hehehehe

    BalasPadam
  3. mai...best kan..nanti buleh isi kurma...cantik...cantik....

    BalasPadam
  4. salam,

    jom pakat ramai² beli vitagen lg.. sy jual vitagen RM11.70/3pack *harga dah naik.

    skg ni tgh promo free gift container 3segi.
    *cepat² selagi stok masih ade.

    beli ramai² sampai terus ke opis or rumah anda!!

    contact me qeishazara2gmail.com

    BalasPadam

Perkahwinan