Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 14 Julai 2011

Jom Intai Pasal ~ Teringin nye nak....

emm teringin nye nak makan burger tapi yang kat tepi jalan je....memang dah lama la tak makan....time belajar dulu je selalu makan burger yelah tu je yang banyak jual malam-malam kan...tapi malam nie mesti nak gi cari gak burger...mesti kena makan gak...teringin sangat nie....

lagi sedap kalau burger double daging special letak pulak sos black paper...memang umph...lah kan...



1 ulasan:

  1. rose jom join contest nie

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-by-cempaka-kuning.html

    BalasPadam

Perkahwinan