Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 10 Julai 2011

Jom Intai Pasal ~ Pulut Rendang

Entah le tetiba terrajin masak pulut. sebenarnya memang tak dapat tido hari tu so pikir punye pikir masak pulut la lagi pun cam teringin nak makan nak beli tak tau kat mana so apa lagi call my mum tanye resepi...pastu bawak gi opis makan ngan kengkawan kat opis....alhamdulilah jadi pun pulut kuning ngan rendang ayam cili api....


 ini la bentuk nye pulut kuning JomIntai...

 Rendang cili api...yum..yum...

Pulut bersama rendang.....jom makan.......

2 ulasan:

Perkahwinan