Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 10 Julai 2011

Jom Intai Pasal ~ Belajar buat kek

Nak story sikit pasal 25 Jun 2011. Aku ngan kengkawan opis gi belajar buat kek kat Harvest Bakery Ingredient kat Shah Alam..semangat sungguh gigih tau aku bangun kul 6.30 pagi kemas umah sebab petang kang mak mertuaku nak datang dari Johor Bahru. Then ambik kawan-kawan aku kat star...dan perjalanan pun bermula...tapi memang kelakar giler perjalanan yang memang enjoy la...sepanjang jalan gelak je..tak berenti buat lawak rina ngan zahida..seminggu sebelum gi dah tengok maps kat cik google macam confident giler la..memag tak kan sesat sure sampai punye....

Tapi nak dijadikan cerita nak ke harvest tu makan buah langsat gak dekat ngan sejam..last sekali semua mengalah gak guna Pn GPS...nasib baik sampai betul-betul depan pintu kilang harvest....tq Pn GPS akhirnya kami sampai ke distinasi kul 9.15 pagi....bengkel masakan tu anjuran Karangkraf...majalah rasa..seronok gak la belajar buat coklat, biskut, kek, muffin dan kek pop. Kat bawah tu koleksi gambar tengok la ye…hehehe


 aku ngan rina...

 nie pulak gambar aku dan zahida...

emm gambar yang kat bawah tu semua gambar yang diambil semasa di kilang harvest..
















Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan