Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 11 Julai 2011

Jom Intai Pasal ~ Kaktus

Emm nak story pasal tadi dapat kaktus....terharu nye .boss bagi...time kasih kekda (saya akan jaga kaktus nie elok-elok)...cabaran nie......dulu penah beli kat cameron tapi kejap je dah mati...maklumlah memang bukan pakar pun...kan...

Tapi lepas nie pagi-pagi sampai opis kena siram kaktus dulu...kaktus nie aku namakan dia.....cicimil...aku harap pokok kaktus nie suka dan serasi ngan nama tu...

Nanti biar dia bertambah cantik, membesar dengan sihat dan kuat...hehehe

ni la kaktus nye..tq kekda



nak tau kaktus aku pun ada jiran....
tu lak stoberi enteprem...sedap num...num

4 ulasan:

  1. baru pasan, kaktus cam tunjuk 'peace' hihi. patut nama dia cik pipis. teheheh :D

    BalasPadam
  2. tu la kan cute sangat...ala tapi dah x boleh tukar sebab dah buat ic..hehehe

    BalasPadam
  3. jaga baik2 jgn mati sudah,tp klu nak yg liar mai ada tanam kat rumah..

    BalasPadam
  4. hahaha...tu la nie pun tak tau la cabaran nie kena jaga...skg dtg pagi dah ada tugas baru hari-hari ckp ngan cicimil... bg minum...

    BalasPadam

Perkahwinan