Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Selasa, 12 Julai 2011

Jom Intai ~ Pasal Batu Karang

Nak citer pasal aku bersyukur sangat yang batu karang abah berjaya dikeluarkan...alhamdulilah..tak sangup tengak dia sakit...walaupun baru je 2 bulan kena tapi aku ngan family risau sangat...sebab sedih tengok dia sakit...yelah nak buang air kecik pun sakit...doktor bagi ubat tuk keluarkan tapi makan masa...so kami adik beradik ikhtiar la tanye orang kat mana nak berubat...

akhirnya alhamdulilah dapat juga tempatnye kat durian tunggal, melaka....memang kalau kat situ tanye je tukang ubat batu karang memang semua orang tau siap tunjukkan umah lagi..(apa pun terima kasih ek...)..masa mula-mula tu set time nak gi hari sabtu..dah pegi sampai sana rupanya pagi tu dia semput ada kat hospital...memang ramai kat sana...rasa macanak marah gak..tapi tak pelah cuba lagi lain kali....pastu hari isnin buat appointment...hari selasa lepas subuh gerak gi melaka....tu pun dpt no 68...time tu baru kel 8.30 pagi...(bayangkan la memang ramai la kan)

Akhirnya dapat gak keluarkan batu karang...tapi buah pinggang abah bengkak sikit..rasa macam tak percaya tapi kenyataan nye memang dah keluar pun....


nie batu karang yang telah berjaya dikeluarkan...

2 ulasan:

  1. sy intai2 blog awk ni...mcmna batu karang tu dikeluarkan erk?

    BalasPadam
  2. lagi info tentang batu karang di SIHAT SELALU - Punca Batu Karang Terbentuk

    BalasPadam

Perkahwinan