Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 7 Julai 2011

Jom Intai Pasal ~ ETS

Ha... disebabkan sebabkan dah lama tak berblog hari nie aku nak balas dendam masukkan segala story yang aku rasa nak cerita...hahaha lantak la kan..aku nak story pasal Electric Train Services...kalau korang nak tau aku selalu gak naik train nie balik ipoh...terutama bila hubby tak balik ataupun kengkadang tiba datang angin malas nak drive apa lagi aku naik jelah ETS yelah 2 jam tu kena drive dah la sorang2 campur lak ngan gelap dah tua nie drive malam kurang jelas nak plk kalau keta depan bagi lampu tinggi memag angin satu badan rasanya...tapi dulu aku naik kat KL Sentral tapi tak tahan beb mahal lak parking nye aku naik je kat Stesen KTM senang dekat sikit...parking baru 2 inggit...jimat..jimat yelah barang semua mahal harus penjimatan betul tak?

selalunya lepas keja berlari aku pegi punch sebab takut tinggal train...tak daya nak kejar train tu laju wei...dulu masa mula-mula naik harga nya 25 inggit je...tapi skarang dia standard kan kalau tak salah aku pun tak berapa ingat biasa 25 inggit berenti 9 stesen..kalau 35 inggit berenti 6 stesen tapi kalau gold ambik kau 45 inggit berenti 2 stesen je...tapi memang setiap kali balik memag penuh giler...aku ada lah take photo sikit tuk...korang tengok...cuma satu je aku lupa nak take photo makanan yang dijual kat dalam train nagn toilet...sebb aku tak suka sangat makanan yang dijual kat dalam tu tak menepati selera tekak ku ini....hehehe lagi pun tak selera makan nak jumpa aen emm yelah sian pulak mak kat umah....masakan ibu sedap dari semua masakan yang ada kat dunia nie ok....


 Ha..jom...jom tarin dah sampai...

 Tempat menunggu..

 Kaunter tiket...

 Platform tunggu train sampai...

Pintu dah bukak jemput masuk...

 Dalam train...

Kalau bosan tunggu perjalanan yang ambik masa 2 jam 15 minit boleh tgk movie

 plug point tuk notebook or handset ada kat setiap tempat duduk

opss..nie bukan pasal ETS tapi saja nak masukan gambar buah hati aku nie...tu la gayanya tiap kali aku sampai dan nak tinggalkan dia...berat hati tuhan jelah yang tau...tapi nak buat macam mana terpaksa....dalam train pun aku nangis...peduli apa ngan orang nak kata apa...yang penting aku sedih nak nangis gak....
 muka terkejut aen bila tengok aku sampai

 time nie dah nak balik kl...tak sanggup rasa nak tinggalkan dia....

Nampak kesedihan pada wajahnya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan