Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 28 Januari 2013

Jom Intai ~ Balik Kampung Ek

Apa-apa pun salam maulidur rasul tuk semua...sama-sama kita menghayati perjuangan serta kita sebagai umatnya patut mencontahi keperibadian, ketabahan serta kesungguhan baginda tegakkan syiar islam...

Haaa...oleh kerana cuti nye agak cantik aturanya... aku ngan hubby target nak balik JB...lagi pun
dah lama tak balik sana kan lagi pun cuti time nie la sesuai nya balik kg...
time sekolah dah susah yelah tu pun anak aku ponteng sehari sekolah..jumaat
..tak pelah lagi pun sian kat papa dah lama tak balik kg kan...

Lepas aen habis sekolah aku naik ETS...tiket kul 3 petang..penuh train...nasib baik hubby ambik tiket
tuk aku awal kalau tak emmm mmg kena la dia balik ambik...tapi yang lagi best
sampai je KL siap boleh singgah jalan tar beli hadiah tuk mother in law...aku pun sembat la sehelai
dua dah tu hubby suruh kan...kang kecik ati lak dia hihihi...

So pepagi sok gerak balik Johor....mulakan perjalanan singah mkn kat jejantas ayer keroh...tah le ek
tiap kali balik Johor aku mmg akan singah jejantas tu....tiap kali singgah je balik johor...layan je lah kan....

posing dulu sebelum teruskan perjalanan...

pastu tak berenti mana-mana terus umah in law jer....aku balik tiga empat hari je....lagi pun nak celebrate besday mother in law...x cited gak nie...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan