Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 15 Mac 2012

Jom Intai ~ Dominos La Pulak

Isshh.... udah dominos la pulak yek...emm sebenar nye nie second time makan, tapi sebab first time dulu makan 5 thn lepas bayangkan la time tu kawen pun belum lagi...zaman-zaman bercintun-cintun dulu...hehehe.

yummmm...yummm...nanti blh mkn lagi...
Tapi aku mmg terjatuh cinta...sbb tak tebal sangat...aku tak suka sgt pizza yg tebal sbb rasa roti sgt...tapi yg nie aku pilih crunchy thin crust...pizza yang jadi pilihan pulak...Extravangannza...mmmg terbaikkkk...

**suka sgt mkn pizza hari tu sampai masuk blog..uiiik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan