Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Ahad, 19 Februari 2012

Jom Intai ~ Willy Satay Kajang

Mantop...mmg sedap la satay nie...terbaikkk...tah le aku sejak dah terjebak satay willy nie mmg tak pandang yang lain dah..(cewah) bukan apa sekali makan hati dah terpikat...tapi bagi aku sedap la bagi org lain tak tau la kan...tapi boleh try...mmg tak mengecawakan....(amboi cam ikan la pelak kan) tak salah try kan...boleh membanyak kan koleksi tempat makan korang kan....kira satu cucuk 7 posen...nasi impit satu singgit....kat area kajang gak...Senang jer nak datang ke sini.. Cuma ikot Highway Plus dan keluar di Tol Kajang..

Dari Highway ke kajang tue dah boleh nampak Gerai Satay nie..tempat nya open bawak bumbung pun ada tapi terhad...x banyak sangat...dulu lagi best sebab ada steamboat...bayangkan lah sos dia mmg banyak dalam 5 ke 7 jenis...mmg sedap...tapi sekarang dah pindah ke tesco Kajang...so lain kali wat entry pasal tu ek...mmg aku suka mkn satay kat sini sbb satay daging dia lembut and paling penting sedap sebab rempah yang bersalut daging tu mmg sempurna rasanya....

Nie la suasana kat willy satay tu...bukan satay je...macam-macam ada tapi...aku tak pernah cuba sbb aku gi sini semata-mata sebab satay dan steamboat tapi dah x de steamboat so layan satay je lah...

Nie la rupa kaedah satay nye...aku ambik tak banyak 10 cucuk je...tu pun mengah nak habiskan sbb besor....tapi haruslah habiskan kan...kan


1 ulasan:

  1. kalau kt kuantan jgn lupa singgah satay ZUL..
    feymes dan sedap jugak.

    BalasPadam

Perkahwinan